fbpx
Top
Image Alt

Nouxfest Trail

Nouxfest Trail

Hurahda polkujuoksuun Nuuksiossa!

Nouxfest Trail 11.8.2024 on matalan kynnyksen polkujuoksukilpailu keskellä Nuuksiota

Nouxfest Trail sopii kaikille

Nouxfest Trail tuo kaivatun lyhyen polkujuoksun Nuuksion upeisiin juoksumaastoihin. Tapahtuma sopii niin ensikertalaiselle polkujuoksuun tutustumiseen kuin kokeneelle polkujuoksijalle oman vauhdin koetteluun. Luvassa on erittäin mielenkiintoinen ja vaihteleva reitti, joka sisältää sekä Nuuksion vilkkaita suosikkipolkuja että vain paikallisten tuntemia herkkupaloja. Uskallamme luvata, että tuskin kukaan osallistujista on aiemmin juossut kaikkia reitin osuuksia.

Matkat ja reitit

Nouxfest Traililla on kaksi matkaa, noin 5km ja noin 10km. Reitit suuntautuvat Solvallan urheilukentältä Meerlammen ja Kolmperän suuntaan. Reitit viimeistellään ja tarkemmat matkat mitataan lumien sulettua, jonka jälkeen julkaisemme reittikartat.

5km on pääosin helppoja polkuja alueella, jossa korkeuserot ovat maltilliset. Muutama hieman vaativampi pätkä on maistiaisina reitin alkupuolella, mutta reitti sopii hyvin ensikertalaisille ja nuorille polkujuoksijoille.

10km yltää alueelle, joka jää useimmilta Nuuksion kävijöiltä täysin katveeseen. Matkalla on reippaita nousuja, jylhää Nuuksion luontoa ja useita polkupätkiä, joita normaalisti kulkevat vain jänikset, kauriit ja alueen alkuasukkaat. Reitti on mukavan haasteellinen ja mielenkiintoinen niin uusille kuin kokeneille polkujuoksijoille.

Osanottomaksu

Hintaporras

Voimassa

5km 2008 syntyneet ja nuoremmat

5km

10km

Aikainen Lintu

21.4. asti

16€

24€

32€

Perus Kaura

22.4.-11.6.

19€

29€

38€

Loma Hinta

12.6.-31.7.

22€

34€

44€

Viime Tinka

1.8.-11.8.

25€

39€

50€

Osanottajamäärä on rajoitettu.

Liikuntaedut

Voit maksaa osallistumismaksun liikuntaedulla. Etsi Nouxfest käyttämäsi etupalvelun kautta (epassi, Smartum, Edenred), maksa haluamasi summa, ja laita kuitti maksusta osoitteella liput@nouxfest.fi. Paluupostissa saat summaa vastaavan hyvityskoodin, jolla voit maksaa osallistumisen ilmoittautumistyökalussa.

Mitä osallistumiseen kuuluu

Nouxfest Trailin osanottomaksu sisältää hyvin merkityn reitin, tulospalvelun, ensiapupäivystyksen, puku- ja pesutilat Solvalla Areenassa, juomapisteen reitin varrella, virkistävät maalitarjoilut ja palkinnot parhaille. Samalla on mahdollisuus tutustua Nouxfest-ulkoilufestarin avoimeen ohjelmaan ja messualueeseen.

Nouxfestin tapahtumapassilla osanottomaksusta saa 50% alennusta, ja Nouxfest Trailin ilmoittautuneet saavat Nouxfestin lippukauppaan alennuskoodin, joka vastaa puolta juoksun osanottomaksun hinnasta.

Tulossa on myös Nouxfestin polkujuoksujen pääkumppanin La Sportivan polkujuoksukenkien kokeiluja.

Sarjat

5km T/P 10, T/P 13, T/P 16, M/N yleinen, retkisarja ilman ajanottoa

10km T/P 18, M/N yleinen, M/N 40, M/N 50, M/N 60

Ikä lasketaan vuonna 2024 täytettävien vuosien perusteella. Palkintoja jaetaan lasten, nuorten ja yleisessä sarjassa kolmelle parhaalle, aikuisten ikäsarjoissa sarjojen nopeimmille. Retkisarjassa ei ole palkintoja.

Aikataulu

9:00 – 10:00 Numerolappujen nouto

10:00 Lähtö 10km (porrastetaan noin 50 juoksijan ryhmiin minuutin välein)

10:10 Lähtö 5km (porrastetaan noin 50 juoksijan ryhmiin minuutin välein)

11:30 Palkintojenjako

12:00 Maali sulkeutuu

Kilpailukeskus ja saapuminen

Nouxfest Trailin kilpailukeskus sijaitsee Solvallan urheiluopiston urheilukentällä, Luontokeskus Haltian kohdalta mäki ylös oikealle. Risteyksen katuosoite Nuuksiontie 63. Tapahtuma on osa Nouxfest -ulkoilufestivaalin ohjelmaa, jonka vuoksi pysäköintitila on vähissä. Noudata pysäköntiopasteita ja opastajia. Suosi yhteiskyytejä muiden juoksijoiden kanssa, hyödynnä julkista liikennettä (Bussilinja 245 Espoon keskuksesta) tai saavu pyörällä.

Ilmoittaudu tästä

Maksutapoina ovat suomalaiset pankkien verkkomaksut sekä Visa/Mastercard korttimaksut. Jos haluat maksaa liikuntaedulla, katso ohjeet yllä. Ilmoittautumisesta lähetetään vahvistus sähköpostilla. Peruutustilateessa osanottomaksua ei palauteta, mutta pois jäävä juoksija voi siirtää paikan toiselle juoksijalle.